top of page

Hialuronsavas kezelések

image8.jpeg

Ráncfeltöltés

A Radiesse® egy injektálható töltőanyag, amely telítettséget kölcsönöz a bőrnek, minimalizálja az arc vagy a kéz ráncait, így fiatalosabb külsőt eredményez. Ideális a fogyás vagy az öregedés miatti térfogatvesztést pótolni.

Radiesse alkalmazásával azonnali eredményt láthatunk, és az eredmények hatása tovább marad látványos, mint más töltőanyagok esetében.

A Radiesse® stimulálja a kollagéntermelést a kezelt területen, hosszú távú fiatal hatást eredményez. Megtisztítjuk a kezelni kívánt területet, helyi érzéstelenítést követően egy vékony tűvel befecskendezzük a Radiesse® töltőanyagot a bőr felszíne alá.

A kezelés mindössze 30-40 percet vesz igénybe. Néhány napig némi duzzanat, véraláfutás és bőrpír léphet fel. Gyakran előfordul, hogy az arc egyik oldala kissé duzzadtabb. A Radiesse® nem állandó, de hosszabb ideig tart, mint a hialuronsav töltőanyag – akár egy évig, és néha tovább is, mert stimulálja a bőr természetes kollagéntermelését. Ár: 120 000Ft 

Ajakfeltöltés

Ajakfeltöltés TESOSYAL ®, TEOXANE ® hialuronsavval Ellentétben más megoldásokkal, a hialuronsavas ajakfeltöltés egyáltalán nem kelt mesterséges látszatot, ez a technika az ajkak eredeti teltségét és szépségét állítja vissza. Az ajakfeltöltéssel korrigálható az asszimetria is. Előzetes konzultációt követően, a kezelés mindössze 20-40 percet vesz igénybe.

A kezelés előtt krémmel érzéstelenítjük az ajkakat, majd vékony tűvel számos ponton juttatjuk egyenletesen a hialuronsavat az ajkakba. Kezelést követően előfordulhat némi pirosodás, duzzanat és bevérzés, ezek azonban néhány nap alatt nyomtalanul megszűnnek. Ár: 95 000Ft

image6.jpg
image7.png

Hialuronsavas ráncfeltöltés

A természetes anyaggal végzett kíméletes és szinte teljesen fájdalommentes eljárással akár 5-10 évvel megfiatalíthatja arcbőrét. Az alábbi területeken alkalmazható: áll, állvonal, halánték, homlok, középarc, Marionette ráncok, nasolabialis redő, szem alatti régió, szemöldök régiója. Konzultációt követően a kezelés mindössze 30-45 percet vesz igénybe.

A kezelés előtt krémmel érzéstelenítjük a kezelni kívánt területet, majd vékony tűvel számos ponton juttatjuk egyenletesen a hialuronsavat a bőrfelületbe. A kezelést követően szinte egyáltalán nem várható mellékhatás.

Ár: 95 000-110 000 Ft 

bottom of page