image3.jpg

Ránckezelés botox injekcióval 

A botox egy ferhérje természetű anyag, a Botulinum toxin A típusa, mit egy anaerob baktérium termel. A botox gátolja az ideg-izom közötti ingerület átvitelt, arcfiatalítás, ránctalanítás esetén a botox a mimikai izmok mozgását gyengíti, az izmok nem tudnak összehúzódni , így a botox kezelés hatására a ráncok elsimulnak. A botox kezelés hatása átmeneti, az idegvégződéseket, a kezelt izmokat nem károsítja, emiatt a kezelés ismételhető. 
Gyors beavatkozás, akár ebédidőben elvégezhető, a páciens a kezelést követően a mindennapi életbe azonnal visszatérhet. A bőrt alaposan fertőtlenítjük, nagyon vékony tűvel több szúrási ponton keresztül injekciózzuk a botulinum toxint a mimikai izmokba. A botox kezelés minimális kellemetlenséggel jár, nem szükséges hozzá érzéstelenítés. A kezelés kb. 20 percet vesz igénybe, átmenetileg enyhe bőrpír, duzzanat, esetenként kis bevérzés jelentkezhet. A botox kezelés ránctalanító hatása jellemzően 3-4 hónapig tart. Ezután bármikor biztonságosan megismételhető. 
A ránckezeléshez Vistabel 50 NE injekciót használunk, három régió kezelését tartalmazza, pl.: glabella, homlok és szemkörnyék. Ár: 85 000Ft

Fokozott izzadás kezelése-HÓNALJ 

Ha túlzó mértékű izzadást észlelünk magunkon érdemes szakemberhez fordulni, mert számos hatékony módszer létezik a fokozott verejtékezés kezelésére. A botulinum toxin kiválóan alkalmazható a fokozott izzadás kezelésére. Leggyakrabban a hónaljak területén alkalmazzuk, továbbá a túlzott tenyéri és talpi izzadás megszüntetésére. Férfiak esetén a fejbőr fokozott verejtékezése esetén is sikerrel használunk botox kezelést.
A botox blokkolja az idegvégződések és a verejtékmirigyek közötti ingerület átvitelt, ezáltal a verejtékezést. Az idegvégződéseket és a verejtékmirigyeket nem károsítja, így biztonsággal használható.  A botox kezelés hatására de akár teljesen megszüntethető az izzadás. Mivel a beavatkozás csak átmeneti megoldással szolgál, így bármikor újraismételhető, de fél éven belül nem javasolt. 
A botox kezelés gyors, nem befolyásolja a mindennapi tevékenységeket, így szinte bármikor elvégezhető. Körülbelül 20-30 percet vesz igénybe. A bőr sterilizálása és érzéstelenítése után a botoxot egy vékony tűvel számos ponton a kezelni kívánt bőrfelületbe juttatjuk. A kezelés minimális kellemetlenséggel jár. Utána kerülni kell pár napig az erős fizikai aktivitást, a hőhatást (szauna, szolárium); a kezelés napján tilos alkoholt fogyasztani és nem ajánlatos hónaljdezodort használni. A botox kezelés két hét alatt fejti ki hatását, ami átlagosan körülbelül 8-10 hónapon át érzékelhető, ezután korlátlanul ismételhető. Ár: 85 000Ft