top of page
alakformálás főkép.jpg

Alakformálás

A Spirit of Beauty több alakformáló kezeléssel is vár. Ha pedig kérdésed adódna, kollégáink állnak rendelkezésedre telefonon, emailben és személyesen is.

DSC_4006.jpg

Masszázs roller - Body Roll

A Body Roll készülék kiválóan alkalmas a bőr feszesítésére, a narancsbőr kezelésére, megelőzésére, alakformálásra, sportolóknak bemelegítésre, izomlazításra, ízületi problémák kezelésére, és zsírégetésre.

Infraszauna - Cocoon Wellness Pod

Amerikában pillanatok alatt a legfelkapottabb fitness-wellness géppé vált a Cocoon Wellness Pro infraszauna. Nemcsak hollywoodi sztárok és élsportolók használják, hanem mindenki, aki formálni szeretné az alakját, fogyni szeretne vagy az állóképességét-, és a fizikai – szellemi egészségét kondícióban tartani. Magyarországon egyedül nálunk érhető el ez a professzionális szolgáltatás

DSC_4004.jpg
nyirokmasszázs2.jpg

Nyirokmasszázs gép - Doctor Life DL1200H Hullámmasszázs gép:

A lábfájdalmak megelőzése és kezelése mellett nagyon fontos kiegészítése minden alakformáló kezelésnek, hiszen a nyirokkeringés serkentésével gondoskodik arról, hogy az alakformálás során felszabadított salakanyagok és lebontott zsírok kiürülhessenek a szervezetből….

masszazs-testtekercseles.jpeg

Wiener Kosmetikum® aromaterápiás testfáslizás

Azonnali eredményt szeretne?

Méretcsökkentés és a zsírbontás gyorsítása a hideg-meleg hatás által. A hatás a kezelés után azonnal centiméterekben mérhető. Mi is a fáslizás és miben segíthet?

bottom of page